Om os

Profil

ZEMANN ApS er etableret af Rafal Jan Ziemianin i 2020 og er baseret i Horsens. 

Med mekanisk håndværkerbaggrund har jeg i de yngre år arbejdet i Polen. I 2008 tog jeg chancen at arbejde og bo i Danmark. 

Jeg så muligheden for at videreuddanne mig inden for mine interesser og som Industritekniker fik jeg yderligere hands-on erfaring i metalbranchen. En senere overbygning som Produktionsteknolog gav mig mulighed at fordybe mig i den mere teoretiske tilgang til konstruktion og produktion. Nu som professions-bachelor i Produktudvikling og Teknisk Integration har jeg etableret eget firma og er klar på nye udfordringer. 

ZEMANN vil herfra videreudvikle sig til at være foretrukken leverandør og samarbejdspartner for en række danske virksomheder.

Rafal Jan Ziemianin
Indehaver/Owner

https://www.linkedin.com/in/rafal-ziemianin/

Mission

ZEMANN tilbyder teknisk rådgivning, design, dokumentation samt fremstilling af tekniske komponenter og konstruktioner af dansk kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Vision

Hos ZEMANN ønsker vi at udvikle vores kernekompetencer for at kunne tilbyde flere typer, og størrelser af opgaver. Vi vil samarbejde med flere opstarts, små og mellemstore virksomheder.

da_DKDansk